Aanmeldformulier

Welkom op de Aanmeldpagina van het XIVe RDLV Lustrum van Nji-Sri!

 

Door bij de eerste vraag 'ik meld me aan' te kiezen, bestelt u automatisch een ticket voor het Gala van zaterdag 6 november 2021. 
Early Bird (tot 31 juli): *€45.00
Regular: (tussen 1 augustus en 1 oktober): *€50.00
Last Minute: (na 1 oktober): *€55.00


Ten tweede kunt u tijdens het invullen van het aanmeldformulier kiezen om een ticket voor het Diner, voorafgaand aan het Gala, te bestellen (*€55.00). 


Als derde kunt u hier hotelovernachtingen boeken (voor prijzen zie Hotels). De prijzen die u betaalt voor de hotels zijn inclusief ontbijt.
LET OP! Hotelovernachtingen zullen gelijk tijdens het aanmelden geboekt moeten worden en kunnen niet later nog apart worden bijgeboekt!

 

Als laatste is er de optie om het lustrum met 25,- euro te sponsoren. Dit is een klein sponsorbedrag wat los staat van onze grotere sponsoren die u kunt zien op de sponsorpagina. 


Mocht u vragen hebben over uw aanmelding of wilt u uw aanmelding wijzigingen, dan kunt u contact opnemen met Nadja Stolwijk via: nadja.stolwijk@gmail.com 
Let op! Aan wijzigingen kunnen kosten verbonden zijn. 


*De prijzen voor Gala en Diner verdubbelen als u samen met partner komt. 
 

Bent u sponsor van het lustrum? Dan vragen wij u zich NIET via dit aanmeldformulier (website) aan te melden! U kunt contact opnemen met Nadja Stolwijk via nadja.stolwijk@gmail.com

 

 

 

€ 45,00

Totaal: € 45,00

vooraankondiging
 vooraankondiging